It's time to test your Halloween I.Q. See how many of the following questions you can answer correctly. Yes, I know it's a challenge, but don't be such a Cowardly Lion -- muster up your courage and give it a try!
1. What is Dracula’s favorite movie?
ANSWER: “The Vampire Strikes Back”
2. What is the beautician’s favorite film?
ANSWER: “The Texas Chainsaw Manicure”
3. What is the Egyptologist’s favorite flick?
ANSWER: “Mummy Dearest”
4. What is the butcher’s favorite film?
ANSWER: “The Silence of the Lambchops”
5. What are the undertaker’s favorite movies?
ANSWER: “Remains of the Day” and “The Right Stiff”
6. Who does the Ghost take to the movies?
ANSWER: Anyone he can dig up.
7. Where do vampires learn to suck blood?
ANSWER: In law school
8. What is Frankenstein’s favorite fromage?
ANSWER: Munster cheese
9. Where is Dracula’s New York office located?
ANSWER: The Vampire State Building
10. What is the ghost’s favorite joke?
ANSWER:
“Knock, Knock.”
“Who’s there?”
“Just Ghosts.”
“Just Ghosts who?”
“Just Ghosts to show you what I'll do to get a laugh on Halloween."
DISCLAIMER: I can’t remember where these questions came from, so if anyone has that information -– or other spooky quiz items -- please let me know.
Have a fun and safe Halloween!
(Originally posted on ReelTalk Movie Reviews.)
|